Organisatie

Directie & MT

Op De Schakel werken 25 personeelsleden die fulltime of parttime bezig zijn met lesgeven en de opvoeding van ruim 300 kinderen. Om de kwaliteit van het onderwijs te optimaliseren, zetten we de specialismen van breed inzetbare leerkrachten in. Zo hebben wij een intern begeleider, lees- en rekenspecialist, leerkrachtcoach en een specialist voor het jonge kind.

Daarnaast zijn er vijf onderwijsassistenten werkzaam op De Schakel. Een consulent muzikale vorming verzorgt de muzieklessen. Alle groepen krijgen gymles van een docent lichamelijke opvoeding. Het managementteam geeft leiding aan de school onder eindverantwoordelijkheid van de directeur en bestaat uit:

Leander Versleijen

Directeur

Ineke Luyten

Intern begeleider – lid MT

Suzanne Vrösch

Intern begeleider – lid MT

We willen dat ieder kind met plezier naar school
komt en veel leert. Nieuwsgierig?

Ok, vertelde me mijn vrouw Sam. – Hier is een donorinvoer op nummer 4662. “Ze bracht het volume tot het maximum. De mannelijke stem zei:” Ik houd echt meditatie, mentale praktijken, https://alphegaapotheek.com/koop-kamagra/ “Ik rolde mijn ogen. Het donornummer 4662 leek op het boeddhisme, de man bij hem is een tiener van het orkest van de school. Het is onmogelijk om te zeggen dat het slecht is, maar ik wist niets van zijn karakter of zijn gevoel voor humor. Ik weet het niet hem op zijn pagina op de donorsite. Ik heb nooit alleen aangenomen, getrouwd met een vrouw, ik zal een man moeten kiezen.